Modele de poduri din gips

Tavanele DIN GIPS carton pot avea orice Marime, culoare, design, fiind usor de integrat in designul oricarei incaperi, fie care este unul clasic sau moderne. Plafoane DIN Rigips PE trei nivele sunt mai dificil de proiectat INSA Rezultatul este uimitor, mai ales dupa incastrarea unor leduri. Ecologia: CEA mai mare parte a hîrtiei pentru GIPS-carton este fabricată DIN CEA reciclată pentru a doua oară. Industriagipsului utilizează tot mai larg “gipsul sintetic”, această Materie primă este produs colatéral, sau deșeu a altor procese de producție. Utilizînd CEEA, ce antérieur putea fi un deșeu, este redus fluxul de deșeuri solide aruncate la locurile de aruncare a deșeurilor, și în același timp, lărgind resursele Naturale al gipsului. Tavanul Alb, simplu este ipertinent pentru designul Interior al unei camere si sincer este si plictisitor. INSA, lucrurile se schimba radical atunci cand optam pentru platformele DIN Rigips, Cu Design deosebit, Cu Elemente décoratif si Lumini incastrate. Articolul de astazi ISI propune sa va prezinte o Frumoasa Galerie de imagini cu modele de thevenot DIN Rigips si Scafe décoratif potrivite pentru diverse camere. Montaj GIPS-carton, placari pereti, placari plafoane, thevenot false, montaj pereti despartitori, compartimentari DIN GIPS-carton, montaj Tavan casetat, Scafe DIN GIPS-carton, MODELE Rigips, forme geometrice DIN GIPS-carton, mobilier Rigips, dressing-URI DIN GIPS-carton, baruri DIN GIPS-carton, arcade, rafturi DIN GIPS-carton, zugraveli interioare. Rezistența la foc: Placa de Ipsos cartonată (PGC) sont o Mare rezistență la foc.

La acționarea asupra GIPS cartonului a temperaturilor înalte în caz de incendiu, umiditatea legată chimic, care este prezentă în Placa de GIPS este eliberată în formă de abur, încetinind eficient transmisia de căldură. Chiar și după calcinarea completă, cînd toată umiditatea s-a évaporat DIN GIPS, Foaia arsă continuă să își îndeplinească funcția de barieră de protecție de la căldură și flacără. În ziua de astăzi GIPS-cartonul este unul dintre cele mai sigure materiale utilizate pentru finisarea intériului. Posibilitatea de reparare și polivalența: suprafețele acoperite cu GIPS-carton (PGC) pot fi Réparate ușor. Gips-cartonul satisface spectrul larg al condițiilor arhitecturale. Ușurința și rapiditatea întrebuințării, productivitatea, accesibilitatea și ADAPTAREA la orice forme face GIPS-cartonul un Material în afară oricărei concurențe. Sistemele Knauf si Rigips, indeplinesc prin combinarea panourilor de GIPS-carton cu materiale Fono si termoizolante, toate conditiile impuse unor asemenea amenajari de catre confortul Economic si de locuire. De ce se incorporeaza Lumini in tavanele si scafele DIN rigipsprincipalul SCOP al luminilor incastrate in acest Tip de thevenot este de a crea o atmosfera speciala à huis clos. Ca si corpuri de iluminat se folosesc becurile si benzile cu leduri. Acestea ofera o Lumina usoara, uniforma Care Vizual sporeste adancimea tavanului creand astfel efectul de Tavan flotant.

Combinand modele de diferite Culori, texturi si forme puteti obtine propriul Design UNIC. Gips cartonul este unul dintre cele mai populare materiale utilizate PE scară largă în finisare modernă. DIN această cauză lucrările cu GIPS cartonul Într-un mod sau altul sunt aplicate în aproape orice reparație. Acest Material se instalează Rapid şi permite de a Primi suprafețe Perfect netede pentru finisare decorativă, fără de a fi necesare lucrările de tencuire dificile, costistoare și cu volum Mare de Muncă.