Modele stalpi de lemn

Stalpi lemn tratat pentru Gard sunt paletizati la sipca in Stratificate de Maxim 2 Tone. Lemnul tratat cu TANALITH E are o coloratie initiala Verde Natural. La expunerea la Exterior, acesta se Coloreaza usor intr-un Maron, iar PE Termen Lung se transforma intr-un GRI argintiu naturel. . Uau. V-aţi Propus un proiect Mare. Pot fi adăugate doar 10 produse pentru a fi comparate. Acest aspect réduire timpul de încărcare a rezultatelor. Implicite şi timpul investit de dumneavoastră. Producem stalpi din lemn tratat cu TANALITH E * pentru Gard, ascutiti la un capat, doar DIN molid proaspat recoltat, fara defecte sau Gauri de insecte, Cu varsta medie de 15-20 Ani si care nu sont celula imbatranita. * TANALITH E este un conservant de lemn PROBAT, testat si certificat pentru Protectia de lunga durata a lemnului de Constructii si de peisagistica impotriva fungilor de mucegai sau atacurilor insectelor.

Conservantul TANALITH E, Cu Formula UNICA, este Bazat romaine PE o Combinatie a chimiei cuprului si triazolului, CEEA ce permite utilizarea cu incredere a lemnului tratat cu TANALITH E la cladiri, peisagistica, garduri, Agricultura si inginerie, in contact sau nu cu solul. Materialul este considerat ca produs finit purtator de TVA, deci nu intra Sub catégoria de materiale lemnoase Care necesita Avize cu regim Special si utilizarea sistemului de Coduri woodtracking. Fichier original (4 613 × 3 086 pixels, taille du fichier: 2,85 Mo, type MIME: image/JPEG) pentru orice Alta grosime sau lungime, nu ezitati sa ne contactati! Rezista de 5 ori mai mult decat stalpii DIN foioase deoarece molidul contine Rasini si nu sont miezul de Sub coaja Care putrezeste foarte repede. . Ce fichier contient des informations supplémentaires telles que les métadonnées EXIF qui peuvent avoir été ajoutées par l`appareil photo numérique, le scanner ou le programme logiciel utilisé pour la créer ou la numériser. Si le fichier a été modifié à partir de son état d`origine, certains détails tels que l`horodatage peuvent ne pas refléter entièrement ceux du fichier d`origine. L`horodatage est seulement aussi précis que l`horloge dans la caméra, et il peut être complètement faux. Cliquez sur une date/heure pour afficher le fichier tel qu`il apparaissait à ce moment-là. Livram in toata Tara la pretul de 1, 5 lei – 1,8 Lei/km (Masina de Maxim 8 Tone). Cantitatea minima este de 1 palet.

Pret stalpi din lemn tratat pentru Gard cu lungime 1,2 m:. Această informaţie nu a fost încă pusă la dispoziţie de furnizor. MESTERESTI face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor DIN acesta Pagina. En cazuri rare, acestea pot contine involontaire, fotografia are caracter éclairants si poate contine accesorii neincluse in oferta standard, unele specificatii sau pretul, pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. . Conservantul pentru lemn TANALITH E are acum o utilizare Comerciala dovedita de peste 20 de Ani PE Pièta DIN intreaga Lume si este recunoscut ca fiind produsul de varf pentru aplicatiile de lemn tratat cu înaltă Presiune, in Special cel in contact cu solul.